Delta Duplex-ontharders

duplex 350Toepassing

De duplex-ontharders kunnen gebruikt worden voor huishoudelijke toepassingen met hogere doorstroom vereisten, in horecabedrijven, openbare gebouwen en kleinere bedrijfsgebouwen.

Specifiek ter bescherming van andere toestellen, zoals koffiemachines, vaatwasmachines, wasmachines, omgekeerde osmose-toestellen, is de Delta-duplex nog beter geschikt omdat het toestel altijd een zachtwatergarantie biedt.

Het toestel werkt volgens het principe van de parallelle belasting. Beide harsmodules worden gelijkwaardig belast, maar kunnen niet tegelijkertijd regeneren. Er is een garantie op continu onthard water, want als de ene module regenereert, kan er nog onthard water geleverd worden door de andere module. Het voordeel van een parallelle belasting is dat de doorstroom capaciteit nagenoeg dubbel zo hoog ligt als bij de Delta simplex-ontharders. Door het unieke ontwerp van het gepatenteerde D.B.S. = Delta Brining System kan het toestel meerdere malen na elkaar regenereren met volwaardig geconcentreerde pekel.

De Delta-duplex ontharders zullen het water in principe volledig ontharden. Dankzij de proportionele resthardheidsregelaar kan, indien de klant dit wenst, er een toch exacte hoeveelheid resthardheid overblijven.

Delta Duplex Compact

Bij de Delta Duplex Compact zijn alle onderdelen ingebouwd in een aantrekkelijke behuizing, die tevens dienst doet als zoutreservoir. Deze is verkrijgbaar in het wit of grijs.
Ondanks zijn zeer geringe afmetingen geeft de Delta Duplex Compact superieure resultaten.

Tibera_350Tebera_inside

Delta Duplex Duet

De Delta Duplex Duet is samengesteld uit twee belangrijke componenten: enerzijds een coontainer met binnenin een dubbele harsmodule met elk een besturingsklep en anderzijds een apart reservoir voor de aanmaak van de pekel. Qua werking is dit type hetzelfde als de Delta Duplex Compact; alleen de buitenkant van de toestellen is anders. Door gebruik te maken van een apart zoutreservoir hoeft de harsmodule niet op dezelfde plaats te worden geïnstalleerd als het pekelreservoir.

MoselaMosela_inside

 

Delta Duplex External

De Delta Duplex External is qua werking gelijk aan de Delta Duplex Duet.

Voor deze twee soorten is er een bijpassende, rvs steun te verkrijgen, waarmee het apparaat aan de muur bevestigd kan worden. Dat kan naast elkaar maar ook boven elkaar

GaronaGarona_met_steunDanuba

 

Technische gegevens

Afmetingen compact of harsmodule

Delta Duplex Compact

Delta Duplex Duet

Delta Duplex External

Breedte (mm)

522

464

434

Hoogte (mm)

468

478

433

Diepte met bypass incl. (mm)

590

355

348

diepte zonder bypass (mm)

516

281

274

Zoutreservoir

 

 

 

Breedte (mm)

 

464

464

Hoogte (mm)

 

374

374

Diepte (mm)

 

242

242

 

 

 

 

Technische gegevens

 

 

 

Harsvolume (L)

2x3,3

2x3,3

2x3,3

Aansluitingen

1/2,3/4 of 1”

1/2,3/4 of 1”

1/2,3/4 of 1”

Min. waterdruk  (Bar)

1

1

1

Max. waterdruk (Bar)

8

8

8

Nominale doorstroming  (1 bar drukverlies) (l/h)

2500

2500

2500

Regeneratiedata

 

 

 

Zoutverbruik (kg)

0,3

0,3

0,3

Waterverbruik (l)

20

20

20

Duur van de regeneratie (min)

15

15

15

Type regeneratie

Volume gestuurde regeneratie

Volume gestuurde regeneratie

Volume gestuurde regeneratie